Blugi de barbati la moda, cu un pret incredibil de bun!

Cand vorbim despre blugi de barbati , am putea crede ca in 2017 nu prea se mai poate impune nimic in acest domeniu in materie de fashion, deoarece s-au propus in sezoanele trecute cam tot ceea ce se poate ca noutati.

Cu toate acestea, mici elemente care fac diferenta exista si in acest an, acest lucru neinsemnand insa ca iubitorii de blugi trebuie ca sa ii arunce din dulap pe aceia ce i-au purtat cu atata placere in anul trecut sau acum doi ani.

Evident, cei foarte conservatori si foarte cusurgii vor bombani in barba ca doar pantalonii confectionati din denim albastru inchis sunt blugi adevarati, restul sunt simple variatiuni pe aceeasi tema, care nu se ridica la valoarea acelora glorificati de catre ei.

Argumentul suprem al acestor purtatori de blugi originali (in sensul de clasici) este acela ca noile modele de blugi ies rapid din moda, fiind doar simplii epigoni, nu tipuri de blugi pentru barbati care sa rezistente testului vremii.

Cu toate aceastea, sinonimul modei, fie si masculine, este cuvantul schimbare, de aceea exista si vor exista mereu trenduri mai reusite sau nu chiar si in ceea ce priveste acest articol uzual din moda masculina.

In 2017 se remarca faptul ca blugii rupti, largi, sunt inca in moda: decolorari diverse, taieturi de dimensiuni mai mici sau mai mari, fire care atarna din zonele de material rupte. Un barbat ce alege ca sa se imbrace cu o asemenea pereche de blugi, cu o atitudine potrivita, poate ca sa fie confundat usor cu o vedeta rock teleportata prin timp de prin anii ’80 ai secolului trecut.

Desigur, blugii skinny nu ies din moda, pentru ca nu degeaba salile de fitness sunt pline de barbati care vor sa arate ravasitor in fata femeilor.

Se poarta mult si blugii cu mansete in partea inferioara sau chiar aceia cu o lungime totala mai scurta decat o pereche de pantaloni clasici confectionati din denim.

O tendinta in moda 2017 o reprezinta blugii de barbati cu insertii de alte materiale (petice) sau chiar tot din denim, diferit colorat si/sau cu o  textura diferita.

In privinta culorilor, pentru ca tot soseste in curand sezonul estival, albul va fi in voga, dar si blugii bleu sau de culori mai deschise, luminoase.

Pe site-ul haineselect.ro gasiti o multime de propuneri in materie de modele de blugi la moda, de aceea va invit ca sa va alegeti de acolo pantalonii care va plac cel mai mult.

Lasă un comentariu