Hoverboard – pasiunea pentru tehnologie

Jungla urbana a zilelor noastre solicita idei noi de deplasare. O combinatie geniala de roti, motoare, lumini, muzica, totul intr-o miscare coordonata de corpul utilizatorului – acesta este hoverboardul.

Acest dispozitiv colorat are o parte electrica formata din cele doua motoare si bateria care alimenteaza consumatorii, poate avea LED-uri pentru plimbari nocturne, posed un software care asigura buna functionalitate. Hoverboardurile oferite de MonkeyBoard sunt din gama de top , avand telecomanda wireless, bluetooth, senzori de miscare si baterie regenerabila.

Un gadget cool, pe placul tinerilor, este acum disponibil intr-o varietate de modele si culori. Cei care prefera siguranta si confort, pot alege un hoverboard mai mare, pentru o stabilitate sporita. Forma inovatoare, designul ultramodern, transforma hoverboardul  intr-o modalitate eficienta de distractie si buna dispozitie.

Gadgetul este prevazut cu 2 motoare electrice independente, fiecare avand  350 Watti. Motoarele sunt controlate individual de utilizator folosind pozitia corpului prin inclinarea in fata sau spate, in acest fel persoana care sta pe hoverboard va putea sa se intoarca, sau sa se deplaseze stanga sau dreapta.

Finisajele de exceptie si carcasa solida completeaza calitatea motoarelor. Hoverboardurile sunt construite din materiale de foarte buna calitate, pentru a asigura siguranta si fiabilitate. Pentru evitarea accidentarilor, se recomanda ca minorii sa invete utilizarea lor in orezenta unui adult.Nu este dificil dar necesita atentie, indemanare si simtul echilibrului.

Pentru accesorizare, un hoverkart este cea mai buna alegere. Usor de folosit, va transforma hoverboardul intr-un dispozitiv mai sigur, dar plin de adrenalina si libertate. Alegeti calitate de top la preturi atractive, pe monkeyboard.ro.

Lasă un comentariu