Transforma sufrageria intr-un spatiu nou si primitor fara cheltuieli mari!

images

A trecut destul de mult timp de cand nu ai mai facut nicio schimbare care sa aduca un suflu nou in locuinta ta si ti-ai dori ca atunci cand ajungi acasa sa te intampine o atmosfera proaspata, menita sa te relaxeze si sa-ti alunge toata oboseala acumulata la serviciu. Si pentru ca inca nu a venit momentul pentru noi lucrari de reamenajare a apartamentului, pentru ca deocamdata nu se impune o astfel de actiune de amploare si nici banii nu te dau afara din casa, iti doresti macar cateva schimbari „pe ici pe colo”, dar care sa fie de efect si fara a fi necesare investitii majore.

Astfel, in vizorul actiunii tale de innoire ai in primul rand livingul, unde consideri ca este cel mai mult nevoie de cateva schimbari, mai ales ca urmeaza indragitele sarbatori de iarna si cu siguranta, de Craciun sau de Revelion, vei avea casa plina de musafiri. De aceea, pentru a crea o atmosfera cat mai primitoare si mai atractiva, iti doresti ca de sarbatori sufrageria ta sa treaca prin transformari benefice, fara a fi nevoie de cheltuieli mari, deranj prelungit sau efort sustinut. In acest sens, ai la indemana cateva idei simple dar ingenioase, care iti vor oferi suficienta  inspiratie pentru a trece la procesul de reinnoire a acestei camere.

Poti incepe cu un element care poate deveni un nou punct de atractie al livingului, respectiv tavanul. Nu este vorba despre cel clasic, care in mod normal nu ar atrage atentia, ci de o adevarata inovatie in domeniul decoratiunilor interioare, tavanul extensibil, care imbina functionalitatea cu posibilitati nebanuite in ceea ce priveste designul. Poti alege de pe piata de profil dintr-o gama variata de modele de tavane extensibile la preturi avantajoase, in functie de stilul livingului tau.

Se monteaza extrem de usor, fara a fi necesare alte lucrari in prealabil, este foarte rezistent si va avea totodata rolul de a crea in sufragerie o atmosfera speciala, gratie noilor tehnologii in domeniu, prin modele spectaculoase precum cele clasice, luminoase, stars, modulare, printate, tip oglinda, 3D, acustice, brilliance.

De asemenea, poti decora peretii cu cateva tablouri noi,  poti inlocui perdelele cu altele noi, in alte nuante si din alt material, poti opta pentru un tapet deosebit pe unul dintre peretii livingului, o cuvertura deosebita pe canapea, alaturi de noi pernite decorative, ale caror culori sa pastreze echilibrul si armonia nuantelor din sufragerie, alaturi de alte piese decorative, de efect. Toate acestea, alaturi de un aranjament floral natural, care aduc nu doar culoare ci si parfum camerei, vor aduce cu siguranta aerul nou pe care ti l-ai dorit pentru livingul tau.

Lasă un comentariu